De ultieme vakantiebaan | gratis en voor niks de wereld rond

New York

Jawel, je leest het goed. WOW air (die blitse low-cost airline uit IJsland) roept een nieuwe winactie in het leven. En laten we nou normaal niet zo van de winacties zijn – deze is te leuk om niet te delen. Jij en een vriend(in), jullie eigen appartement in Reykjavik, twee en een halve maand de wereld over en ondertussen gewoon doorbetaald worden. Hoe? Gewoon even verder lezen.

Mocht je nou deze zomer nog niks op de agenda hebben staan dan brengt dit daar wellicht verandering in. WOW air stuurt namelijk twee lucky (& creatieve) bastards de wijde wereld in. Doel is om content te creëren voor de allereerste WOW air travel guide. Het pionieren vindt plaats vanuit je eigen appartement hartje Reykjavik. Vanuit daar vlieg je naar WOW air bestemmingen om inspiratie voor die gloednieuwe travel guide op te doen. Van onder-de-radar hotspots tot niet te missen highlights, restaurants en bars. Ook neem je de gastvrijheid en betaalbaarheid van de steden onder de loep. Dit alles verpak je in scherpe artikelen, voorzien van foto’s en video’s die vervolgens de online travel guide opgeslingerd worden. De bestemmingen zijn nog niet bekend maar het zou ons niet verbazen als New York (foto), Barcelona, Tel Aviv en Los Angeles op je to-do lijst worden gezet. Tough job.

Meedoen, correctie, solliciteren kan nog t/m 14 mei en is simpel. Maak samen met je partner in crime een filmpje van max. 2 minuten waarin je jouw stad/woonplaats highlight. Het mag niet als een verrassing komen dat dat filmpje natuurlijk barst van de energie en originaliteit. Goed, meedoen doe je hier. Gangi pér vel! Da’s veel succes in het IJslands.

 

Write a response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Close