KLM Werelddeal Weken, vanaf 6 sept 2018

And they’re back! We keken er al even reikhalzend naar uit, maar vandaag gaan ze dan toch echt weer van start. De KLM Werelddeal Weken. Van Europese stedentrips tot exotisch ver weg: KLM’s allegaartje gaat vandaag weer in de uitverkoop. 1 miljoen stoelen naar meer dan 100 bestemmingen. Kom maar door!

Vanaf vandaag (6 september) tot en met 24 september kun je weer de mooiste KLM bestemmingen boeken voor vriendenprijsjes. Let wel: dit geldt voor reizen t/m 30 juni 2019 (15 – 26 december uitgesloten). Desalniettemin zit er weer genoeg lekkers tussen. Komt ‘ie:

New York (vanaf EUR 399)
Behoeft geen uitleg en is altijd een goed idee. Ook (of misschien wel: juíst) in de wintermaanden, wanneer die akelig hoge hotelprijzen op het laagst zijn, de stad in kerstsferen komt (direct na Thanksgiving tot na oud en nieuw) en rondhangen in musea en malls fijner is dan ooit. Tips over waar te hangen? Gewoon even hier kijken. Van plan om in 2019 die kant op te gaan? Kijk dan even of het gloednieuwe Hudson Yards al open is. Genoemde vanafprijzen zijn exclusief ruimbagage (a EUR 80).

Tokio (vanaf EUR 599)
Als citytrip of als startpunt van je grote Japan avontuur, Tokio leent zich voor alles. Wel even wachten tot de winter voorbij is, het voorjaar intreedt en je met een beetje geluk in met kersenbloesem gevulde stad terecht komt. Tips voor Tokio lees je hier. Mocht je nou wat langer in Japan blijven hangen (en dat raden we je van harte aan), zorg dan zeker dat Kobe, Kyoto en Hiroshima niet overslaat.

Trondheim (vanaf EUR 149)
De kleurrijke Noorse huisjes, een dik pak sneeuw, huskysafari’s en het Noorderlicht. Je snapt ‘m, Trondheim gaat regelrecht ons wensenlijstje op!

Los Angeles (vanaf 599) 
En wel om dezelfde redenen als New York. Maar met als fijne bijkomstigheid dat wintertemperaturen in LA een stuk gunstiger zijn dan in the Big Apple. Zelfs in de wintermaanden kun je hier dagelijks een flink portie zon verwachten en een temperatuurtje van rond de 15 graden. Niks meer aan doen dachten wij zo.

Natal, Brazilië (vanaf 599)
En wel vanwege Pipa. Dat heerlijke backpacker-achtige strandplaatsje op anderhalf uur ten zuiden van Natal. Goudgele stranden, knusse bars en restaurantjes en caipirinha’s voor een habbekrats. Slaaptips hebben we ook: Villas da Pipa voor betaalbare huisjes hartje Pipa en beeldig Toca da Coruja voor wie het wat breder heeft hangen. Ook leuk: op nog geen vier uur rijden van Natal vind je Olinda. En laat dat nou volgens de ingewijden een van de beste plekken in Brazilië zijn om carnaval te vieren. Just saying.

 

Write a response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Close