The Palm at Playa – Playa del Carmen

Mocht Playa del Carmen (Mexico) nou anytime soon nog op je to-do lijst staan, laat dan op aanraden van ons de All Inclusive hutten even voor wat ze zijn. Want als je het ergens aan de Riviera Maya prima resort-loos af kunt is het hier. En in Tulum. Maar vooral ook hier, in Playa del Carmen. We hangen downtown. Tussen de taquerias, de strandtentjes, de tourist traps en de aangename verrassingen. Want precies daar vind je The Palm at Playa. Over aangename verrassingen gesproken.

What’s not to love bij dit lifestyle hotelletje: de grootste kamers van downtown,  een binnentuin boordevol tropisch gebladerte en een rooftop die haast een bestemming an sich is. Compleet met infinity zwembad (met hangmat!), jacuzzi, restaurant en cocktailbar, lounge matrassen en in wekelijks goede feestjes. Dat restaurant (Love at the Roof genaamd, ja echt) opteren we trouwens direct als lunchplek. En wel om de kaart boordevol Mexicaans lekkers en de rijkelijke porties ceviche. Reden te meer om zo min mogelijk van dat dak af te komen dachten we zo.

 

Dan die 69 (oversized) lofts en suites. Minimaal 60m2 zijn ze. En dat is maar zo heel wat groter dan een gemiddeld stedelijk appartement in het Hollandse, maar dat ter zijde. Alle voorzien van een ‘wetbar’, een goed kingsize bed en peekaboo douches die bijna middenin de kamers lijken te staan. De lofts hebben één regendouche, de suites twee. Ideaal voor koppels, iets minder handig voor vrienden of familie. Andere extraatjes waar we ook best blij van worden:  een klein maar fijne fitness, gratis yogalessen, badkamer producten van L’Occitane, een dockingstation voor je iPhone en een balkon met hangmat. Oh, en de gratis entree en ligbedden bij Playa’s beste beach clubs niet te vergeten. En daarmee is meteen het ‘probleem’ van geen strandlocatie getackeld.

Slapen bij The Palm at Playa kan al voor USD 190 per kamer per nacht, inclusief een prima ontbijt bij restaurant Sabor a Mar op de begane. Op de hoogte blijven van alle fuifjes en events bij The Palm? Gewoon even op facebook kijken en liken.

 

 

Close
Close