The Movement Hotel | Slapen in de Bijlmerbajes

Er gebeuren mooie dingen in de Amsterdamse Bijlmerbajes. Kon je er sinds kort al borrelen, dineren, werken en escape room-en – vanaf augustus kun je er ook slapen. A stay with a cause, want The Movement Hotel (het hotel in kwestie) gaat gerund worden door asielzoekers, die hiermee klaargestoomd worden voor een toekomst in hospitality. Amen!

Zestien kamers moeten er komen. Moeten ja, want ze zijn er nog niet. Met behulp van een crowdfundingcampagne die 4 juli van start is gegaan moet het pop-up hotel er uiteindelijk gaan komen. Maar als ‘ie er straks is (en kijkend naar de vrienden van dit project gaan we van het beste uit: The Student Hotel, Gemeente Amsterdam, Booking.com en Hotelnacht zijn zo involved als maar kan) dan wordt het in alle opzichten het meest bijzondere slaapadres van Amsterdam. Een once in a lifetime ervaring, want de Bijlmerbajes gaat naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar tegen de vlakte.
Je steentje bijdragen aan dit mooie project kan op twee manieren: door een overnachting boeken (en dat kan hier, vanaf EUR 150 per nacht inclusief een piekfijn ontbijt bij A Beautiful Mess) of door de crowdfundingcampagne steunen.
The Movement Hotel, H.J.E. Wenckebachweg 50

2 comments

Write a response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Close