Public Space – Amsterdam Noord

Dagje buiten de deur werken, bloggen of ontbijten? Look no further: Amsterdam Noord is (wederom) waar je zijn wilt. Naast favorieten als Sir Adam, Tolhuistuin, Coba en het Mandelahuisje is Public Space het laatste wapenfeit van immer creatief Amsterdam Noord.

Ok, een co-work plek is misschien niet het meest sexy om over te schrijven, maar voor Public Space maken we graag een uitzondering. Want: creatief, nog redelijk onbekend en net even anders. En dat ‘net even anders’ heeft (denken we) alles te maken met het feit dat hier voornamelijk mannen aan het roer staan. Drie olijke vrienden die hier samen met hun +1’s de boel runnen. Stuk voor stuk hartstikke bekend met de wereldwijde koffie scene. Zo zat de een bij Starbucks op het hoofdkantoor en werkten anderen als barista in de coolste koffiebars van Amerika. Public Space bundelt die passie en ervaring in een vriendelijk project dat voor iedereen toegankelijk is. In Amsterdam dus. Op vijf minuten lopen van de buiksloterwegpont en om het hoekje bij de Adam Toren.

Public Space huist op de begane grond van een gloednieuwe woontoren in Amsterdam Noord. Voor het design hebben ze hun handen ineengeslagen met de Amsterdamse architecten van Habitats of People. Het resultaat? Een grootse minimalistische ruimte boordevol beton (klinkt saai, is het niet) met hier en daar een vintage zithoek, wat grote planten, voldoende werkplekken en in het midden een strakke koffiecounter met open keuken. En die doet het dan weer hartstikke goed bij zowel ZZP-ers, bloggers en ander pluimage – als bij de Noorderlingen die hier hun ontbijt of lunch komen scoren. Op je lijstje dus, Public Space.
Public Space

Write a response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Close