W Bali - Seminyak

W Seminyak - Bali

W Seminyak - Bali

Slapen in design kamers of - waarom ook niet - je eigen WoW Suite, ontbijten met zeezicht, loungen aan een eindeloos infinity zwembad en feesten tussen jetsettend Bali. Business as usual in de wereld van W. Ik mocht er kijken én slapen. 24 uur tussen de cool kids van Bali. We zijn hooked!

Als je vanaf de drukke hoofdstraat in Seminyak de smalle oprijlaan inrijdt heb je nog geen idee dat je slechts stappen verwijderd bent van het meest sexy Beach Resort van Bali. Halverwege de oprijlaan fonkelt een reusachtige, met klimop en lichtjes bedekte W je toe en hoor je de lome maar erg fijne lounge beats steeds dichterbij komen. We gaan goed! Tegen de tijd dat je in de enorme open lobby met zeezicht aan je verse mangosapje staat te nippen weet je het zeker. Het paradijs bestaat.

Wonderful, Marvellous, WoW!
W (of double you, want hey, alles draait hier om jou) is een lifestyle hotelketen met haar pijlers op fashion, music en design. En dat merk je. Van de muziek, die zorgvuldig door de W Music Directors wordt afgestemd voor elk moment van de dag, tot de superstrak ingerichte kamers en de eigenzinnige kunst die je in elke hoek van het hotel terugvindt. Mede hierdoor is het erg in trek bij zelfbewuste, jonge en energieke reizigers (en bij de wat oudere young at hearts). Dat W zelf ook over een gezonde dosis zelfverzekerdheid beschikt komt onder andere terug in de kamerbenamingen. Van Wonderful, Spectacular en Marvellous in het hoofdgebouw tot WoW en Extreme WoW in de exclusieve Villa sectie.Wij zaten in een Spectacular Ocean View kamer, met onder meer supersnel WiFi, een regendouche, kingsize bed, groot balkon met zeezicht en een iPod dockingstation met Bose sound system. Het ultieme speeltje was hier de 'Skylight Remote', waarmee je met één druk op de knop het plafond van de badkamer openschuift en je heerlijk kunt badderen onder het maanlicht.

Ocean-View-Kamer-W-Bali.jpg


Whatever, Whenever
Het handelsmerk van W is de 24/7 Whatever Whenever service. Een soort van conciërge service, maar dan met een W twist waarbij alles kan - zolang het legaal is. En daarbij worden ze graag uitgedaagd; voor een DJ booth of danspaal op de kamer draait W haar hand niet meer om. Poffertjes volgens oud Hollands recept of een frikandel speciaal dan maar? You got it! Deel van de Whatever Whenever service zijn ook de W Insiders. De naam zegt het al, zij weten alles van het hotel én de bestemming. Kijk dus niet vreemd op als er ineens een hippe Balinese chick bij je loungebed aanschuift voor een casual praatje. Zij is je insider en kan je alles over Bali vertellen, of zet je binnen vijf minuten op de gastenlijst van de beste feestjes.

Woo bar W Seminyak.jpg


Rice Rice Baby!
Nog zoiets leuks, elk W hotel verwerkt op een unieke manier de lokale invloeden in haar design. Bij W Seminyak kun je je voorbereiden op een flinke dosis lokale coolness. Van enorme hanglampen in de vorm van Balinese tempels en kekke stoelen in een Batik jasje tot de, in Bali handgemaakte, Mua Mua Dolls (even googlen!) in W The Store. Maar hét paradepaardje is natuurlijk het enorme infinity zwembad, geïnspireerd door de Balinese rijstterrassen. Bij het zwembad vind je ook de WOOBAR. Hier sluit je elke dag perfect af met cocktails, met zonsondergang en met muziek van de resident dj's. Elke maandag tot en met woensdag drink je hier tussen 16:00-18:00 2-for-1 cocktails en krijg je er een gratis steenoven pizza bij. 

W Bali Seminyak beach.jpg


Ik hoor je denken, zit er dan helemaal geen downside aan dit verhaal? Nee, eigenlijk niet. Helemaal als je weet dat bovenstaande slechts een tipje van de sluier is... Als ik dan toch iets moet noemen, dan is het het prijskaartje. Oja, en de lichte kater die je hebt als je je realiseert dat je veel te snel weer met beide benen op de drukke hoofdstraat van Seminyak staat. Weg uit de wondere wereld van W.

W Bali - Seminyak